Oppdateringer

IMG_4370

Dette var første gangen jeg har hatt foredrag hvor det var tegnspråktolk! Stor engasjert gjeng på VTA-seminar, Arbeid & Inkludering i NHO.


Dette er en portrettserie jeg har kalt “jeg skulle ønske”, de 10 bildene ble lagt ut på Innenfra`s Facebook side ukentlig gjennom sommeren.

 

Aleksander Borghild 2 Erling Ida Kristin Marianne Marius Marte B Roar Rune

Her er fra Østlandets Blad om portrettutstillingen på Solborg. Les mer

Jeg var så heldig å få være med på SOR-konferanse i Bergen, i mai. Veldig hyggelig å få fortelle om Innenfra til så mange. Og utrolig stas å få vise noen filmer i en stor kinosal!

2016 startet med Borghild, rett etter kom Møt meg mer, i den er mange med. Takk til Live, Marte, Cathrine, TV BRA og Vebjørn – og naturligvis Roar! På utsiden tok Facebook med storm og har i dag ca 70000 visninger og over 700 delinger. I august ble det film med Johannes. Og året ble avsluttet med Marte. Tusen takk til alle sammen!
Og tusen takk til dere som liker og deler. Håper vi også sees i 2017!

Vi ser igjennom en haug utklipp fra aviser og blader. Alt er med Marte! Ny film kommer snart. En samtale med Marte Wexelsen Goksøyr om alle prisene hun har vunnet og den siste boka hennes.

respons
I løpet av bare få dager på Facebook nådde denne filmen svimlende tall.

Som man ser på bilde er den i dag oppe i utrolige 363 delinger og 34.000 visninger. Snart 35.000, faktisk. Over 300 har likt den og mange har kommentert. Roar og jeg er veldig veldig takknemlig, og ganske så stolte!